Vulling voor de roti

Roti

we zijn er dol op! maar de rotiplaat zelf ( de pannenkoek ) heb ik dus nog nooit gemaakt. 

deze koop ik uit de koel schap van de toko.

ingrediënten 4 personen : 

600 gram kipdijfilet 

300 gram kouseband

1 blikje tomatenpuree 

knoflook naar wens

1 ui

1 gekookt ei p.p

6 aardappels voorgekookt en daarna gesneden. 

1 tomaat 

madame jeanette sambal naar wens

masala kruiden 

2 maggiblokjes

bereidingswijze

beetje olie in de pan, gehakte knoflook en fijngesneden ui er bij.

tomaat in blokjes er bij, tomatenpuree en madame jeanette sambal. lekker mengen. kip in blokjes er bij.

na 5 minuten de kouseband er bij, de masala kruiden naar wens en de aardappeltjes. tevens wat water en 2 maggiblokjes toevoegen. Laten sudderen.

ondertussen kook je de eieren, pellen en doe de eieren daarna in de pan er bij. trekken alle smaken er lekker in!

naar wens kan er uiteraard nog een lepel madame jeanette sambal bij!

 

 

eet het dus lekker met de rotibladeren of doe het in een wrap! 

 

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Annelisa Dijkstra
3 jaar geleden

Lekker schat💕