zodra je het deeg hebt gemaakt, wil je dit natuurlijk beleggen!
tevens kun je deze topping ook gebruiken om een wrap in te smeren, top voor de snelle hap!
maar wat zit er in die topping? dit is genoeg voor 16 pizza's. je smeert het namelijk heel dun op de pizza en als ie klaar is ga je deze lekker beleggen en rollen!
ik maak altijd wel deze verhouding en doe datgene wat ik overhoud in een diepvrieszak in de vriezer! scheelt me weer voor de volgende keer. succes!
komt ie :
250 gram gehakt
1 zoete punt paprika
1 grote vleestomaat
tomatenpuree
1 rode ui
tenen knoflook naar keuze
ras el hanout kruiden
lepel sambal
scheutje zonnebloemolie
handvol peterselie
dit alles mik je in een keukenmachine, laten draaien totdat het smeuïg is.
eventueel voeg je nog een extra scheut zonnebloemolie toe.
je smeert de pizza hiermee in, deksel op de pan en je laat het 2 minuten op middelmatig vuur bakken.
je doet geen olie in de pan!
vervolgens is je pizza klaar en beleg je het met sla, tomaat, komkommer en knoflooksaus.
oprollen en eten!
eetsmakelijk
Reactie plaatsen
Reacties